ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές > 50€

Καλάθι

Roll Up 200Χ85 Συμβουλών

Loading...

69,00

Κωδικός προϊόντος: 039 Κατηγορίες: ,

Roll Up μονής όψης 85cm X 200cm

Διατίθεται με τσάντα μεταφοράς Κείμενα:

Ελληνικά:

  • Αποφεύγετε κάθε είδος συγχρωτισμού & τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας
    • Προτιμάτε τις ανέπαφες συναλλαγές
    • Σέβεστε το μέγιστο αριθμό παρευρισκομένων στο χώρο και το μέγιστο αριθμό καθούμενων ανά τραπέζι
    • Χρησιμοποιείτε αντισηπτικό συχνά για τα χέρια σας
    • Απολυμαίνετε τα χέρια σας, κάθε φορά μετά τη χρήση των χώρων υγιεινής
    • Καλύψετε το πρόσωπό σας κάθε φορά που βήχετε ή φταρνίζεστε με μαντήλι ή με το χέρι σας.
    • Αποφεύγετε να δημιουργείτε ουρές
  • Φροντίζουμε σε όλους του χώρους να υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά
    • Στους χώρους εστίασης απολυμαίνουμε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ τα τραπεζοκαθίσματα, τα μενού
    • Χρησιμοποιούμε ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ αλατοπιπεριέρες, ναπερόν, τραπεζομάντηλα, και όπου δεν είναι μίας χρήσης, φροντίζουμε κάθε φορά να χρησιμοποιείται καινούριο, καθαρό και απολυμασμένο
    • Διαθέτουμε σε όλο μας το προσωπικό υλικά υγιεινής και απολύμανσης και φροντίζουμε να χρησιμοποιούνται με την απαραίτητη συχνότητα
    • Απολυμαίνουμε του χώρους , σκεύη, μηχανήματα, εργαλεία μετά από κάθε χρήση
    • Καθημερινά απολυμαίνουμε το χώρο στο σύνολό του
    • Φροντίζουμε να έχουμε ενημερωτική σήμανση στο χώρο για την καλύτερη ενημέρωσή σας

Αγγλικά:

  • Avoid any kind of congestion & keep safe distances
    • Prefer intact transactions
    •  Respect the maximum number of attendees and the maximum number of people per table
    • Use antiseptic often on your hands
    • Wash your hands every time you use the toilet
    • Cover your face every time you cough or sneeze with a handkerchief or with your hand.
    • Avoid queuing
  • We make sure that antiseptics are available in all areas
    • In the dining areas we disinfect AFTER EVERY USE the table seats, the menus
    • We use ONE USE salt and pepper shakers, napperon, tablecloths, and where they are not disposable, we make sure to use a new, clean and disinfected one each time.
    • We have all our personal hygiene and disinfection materials and we make sure that they are used with the necessary frequency.
    • We wash the premises, utensils, machines, tools after each use
    • Every day we disinfect the space as a whole
    • We make sure to have an informative meeting at the site for your best information